Cute stuff

Sov søtt

Med denne donut-puten har man nesten garantert søte drømmer! Sov søtt!

Hvis griser kunne fly...

Det er lov å drømme.. I mellomtiden kan man spare litt penger.Åh Juicy finner på så mye morsomt, det er høy glamorfaktor og mye crazyness, men det er akkurat det jeg digger!

Cupcakebjørner

Heklede cupcakebjørner! Kjempesøte :) En søt idé for alle strikkegærne jenter der ute :)

Tid for te

Kjempesøt tekanne!

Whatever happened to my lunchbox?

When came the day when it got - thrown away?And don't you think I should have had some say in that decision?(teksten er hentet fra sangen "83" av John Mayer)

Bamsebok

Vet ikke helt hva dette er, barnebok kanskje? Men den var så himla søt at den måtte ut på siden!

Toki Doki

Visste du at Toki Doki betyr "sometime" på japansk.. altså 'en eller annen gang' - vi har ikke noe klingende godt ord for det på norsk, og Toki Doki er så mye søtere!

Under my umbrella

På grå regnværsdager som dette er det bare å prøve å gjøre det beste ut av det og fine frem det fineste regnstæsjet som finnes. Som f.eks. en av disse paraplyene..

Baby when the lights go out

you need a flashlight, you need a flashlight.. Hva med en av disse?Jeg synes de er kjempesøte og gleder meg nesten til sikringen ryker så jeg kan romstere rundt med min lysende lille gris/frosk/pin...

The memory remains

Jeg husker den gang da usb memory sticks var himla dyre, nå kastes de etter oss i form av reklameeffekter og freebies. Jeg har skuffen full av neongrønne og billige saker i rød plast, men skal søre...

Too cool for school?

Fine og søte skoleting! Nesten så jeg får lyst å sette meg på skolebenken igjen kun for å kunne briefe med fine skolesaker!

Got tape?

Hvem har sagt tape må være brun og stygg? Clas Ohlson? Vel Clas, brunt er såå tre år siden, i år er det farger som gjelder!
hits