november 2009

Trendy café

Vet ikke hvor det er men utrolig kult interiør var det hvertfall - digger bildene og fargene!

Kyss frosken

Kan ikke garantere at den blir til en prins, men om du fyller den med penger så blir du forhåpentligvis rik... etterhvert!

Miami-vibber

Disse søte pastellfargede armbåndene med sommerlig pynt gir meg skikkelig Miami-følelse. Jeg tenker Palm Beach med en gang. Nå skal det sies at jeg aldri har satt mine ben i Miami - enda - men håpe...

Ace of Spade

Dette armbåndet fra Kate Spade er bare kjempetøft. Neonrosa, gull og sort er en kul kombinasjon og blandingen av firkantede og runde perler er funky og annerledes!

Ringbærer

Mye å holde styr på? La denne ringholderen gjøre jobben og holde orden på ringene dine :)

Marshmallow (de)light

Dette nydelige duftlyset fra MOR kommer i en vakker tekopp med et yndig og morsomt mønster på innsiden som kommer til syne når lyset smelter. I tillegg dufter det deilig av marshmallow..

Eternal flame

Vakre duftlys fra Juicy Couture. Gleden forsvinner ikke når lyset er brukt opp, fornår det er tomtsitter man igjen med en nydelig liten krukke man kan gjemme smykker i eller andre søte småting.

Nothing worth stealing in here

Verden trenger ikke være traust og kjedelig, hvorfor ikke sprite opp med fargerike bagasjelapper som "Nothing worth stealing in here"... og andre morsomme tekster :)

Hundemusikk

Rosa terrier med brune silkebånd.. utrolig søte som kosedyr, men dette er faktisk høytalere til iPod! Enda et av Juicy Coutures crazy påfunn!

Hvis griser kunne fly...

Det er lov å drømme.. I mellomtiden kan man spare litt penger.Åh Juicy finner på så mye morsomt, det er høy glamorfaktor og mye crazyness, men det er akkurat det jeg digger!

Tapetdrømmer

Sitat en mann på 60 år som var med konapå Byggmakker "Tapet er inn!" - mens han dro ut en rull for å vise kona.Og jepp, han har helt rett! Her er en fin blanding med retro og moderne vari...

Louis Vuitton-stæsj

Søte armbånd fra Louis Vuitton! Prisen tror jeg ligger på ca 1000 kr pr stk. Jeg ønsker meg!!

Min fangst av Jimmy Choo

Jeg vet det er hundretusen innlegg om dette i dag, men jeg deler likevel dagens fangst.Så får vi se hva jeg gjør med det, har hørt man får en god pris på eBay! ;)

Dilla på Lilla!

Som dere kanskje har fått med dere har jeg oppussingsplaner for ca hele leiligheten, og jeg er på jakt etter tapeter, maling, farger, gardiner.. det meste egentlig! Drømmer om en eller flere lilla ...

Is that cotton candy in your teeth?

Tannpirkere med sukkerspinnsmak, det er noe som skurrer litt for å pirke tennene med godteri er kanskje ikke det tannlegen anbefaler, men det hørtes utrolig godt ut og jeg har kjempelystå prøve!

Fabolous Choos

H&M sin Jimmy Choo-kolleksjon lanseres på lørdag. Noen av tingene er superlekre, men jeg vet ikke om jeg gidder stresse med å få tak i?! Hva med dere?

Beautiful like a flower

Ahhh, så skjønt! Kanskje litt voldsomt, men på en liten fondvegg tror jeg denne tapeten hadde blitt riktig så lekker!

Fine ord

Om man er lei blomster og fugler, så kan kanskje en tapet med pen løkkeskrift og fine ord være tingen?Denne lekkerbiskenentror jeg er fra Eiffjinger.

Bokstavkjeder

Disse fargesprakende bokstavkjedene fra Anna Lou of London er kule og funky. Jeg har allerede ett, men kan tenke meg flere!

Snow bunnies

Dette gavesettet fra Harajuku Lovers heter "Snow bunnies" og er en limited-edition utgave av Harajuku Lovers-serien hvor hver parfyme har et navn og en karakter. Jeg skulle gjerne hatt Lo...

<3 Eijffinger <3

Jeg synes Eijffingers tapeter er lekre, spenstige, friske og morsomme. Her er et lite utvalg av de jeg liker best!

It's all good in the hood !

denne er bare herlig og jeg blir så utrolig glad av den :)

Put your pretty dress on

...it's time for you to go to the dance.. tie your hair in ribbons and lace and wear pearls round your neckAnd all the pretty princes will see youAll the pretty princes will see youSome daySome...

Eklektiske søtsaker og lekesaker

Disse søte og morsomme kjedene er fra smykkedesigner Tai. Tai er kjent for fargerike, morsomme og eklektiske smykker hvor figurene varierer fra søtsaker til dyrefigurer. Alle smykkene er malt med e...

Relax, take it easy!

Inspirasjon til en kul og stilig liten oase av en chill-out sone.

Sukkersøtt!

Jeg har en forkjærlighet for alt som har med cupcakes å gjøre, det har dere kanskje allerede merket :-)Jeg har også postet andre versjoner av dette smykket tidligere, men syntes dette var deilig og...

Inspirasjon til julepynten

Vakre julekuler som dekor i klare glassvaser er en lettvint måte å lage dekorative og stilig julepynt!

Dyrbare kopper

Utrolig søte og nusselige kaffekrus!

Panda på en snor

Nusselig pandakjede fra Betsey Johnson!

Candy Shot

Give me a shot with this! Jeg får nesten vann i munnen av disse glassene ettersom jeg elsker peppermynte og candycanes.. tenk så gøy (og farlig)å bruke disse som shotglass!

Superstæsja parfyme

Min favorittkjede når det gjelder accessories lanserer sin første parfyme! Denne vakkert komponerte duften kombinerer essensen av delikat kirsebærblomstring med det klare, friske vannet fra Østen s...

Free-spirit

Jeg synes dette er et vakkert bilde av Nicole Richie!

Fuglepynt

Barnslig, men søtt og fargerikt kjede fra Anna Lou of London. <3

Flower power!

Blomstermønster er definitivt i skuddet om dagen og denne fargesterke tapeten fra Eijffinger er kraftig og livlig, kanskje er den lille piffen man trenger på en kjedelig, nøytral fondvegg?
hits