Mat og godis

Love cakes

Min elsk for cupcakes er mucho grande! Deler derfor litt fler søte Valentine's day cupcakes med dere!Selv var det fastelavn som ble "feiret" hos meg i går, med riktige boller med krem...

Oh my darlin'..

...oh my darlin'.. oh my daaaaarlin valentine! <3Litt inspirasjon på cupcakefronten til kjærlighetens store dag!

Absolutely studded!

Hver gang jeg tror Absolut Vodka har toppet det med en ny og morsom design, så gjør de det IGJEN!Deres siste stunt er helt rått, man blir hvertfall festens tøffeste med denne flasken! Rock on!

Watch out cupcakes!

Makroner er i ferd med å overta som alle fashionistas favorittsøtsak! Nydelige farger, og trés chic!

Kittycakes

Jeg er en helfrelst cupcakefan, og disse fanget oppmerksomheten min! Jeg vil også lage, eller enda bedre - jeg vil få servert Hello Kitty cupcakes med hotpink frosting!

Hello cupcake!

På kvelden får jeg alltid lyst på søtsaker. Dette bildet er helt MmmMmm.. for en fristelse! Kremete fløyelsmyk frosting og søt sukkerstrø. Nam nam! Jeg tror jeg snart må bake..

Sanrio Cupcakes

Åhhh... disse her var bare skjønne! Hello Kitty, Badtz Maru, My Melody, Keroppi, ChocoCat... alle favorittfigurene mine på søte små kaker! Kan det bli bedre?

Favorittbakeri

Jeg har nettopp gått til innkjøp av denne boken; "The Hummingbird Bakery cookbook". Den dumpet ned i postkassen min i gårog jeg gleder meg til å testeut noen oppskrifter.Hummingbird Baker...
hits